20.5.12

Alıcı Yorumları

Siteler üzerinden alışveriş yapıldığında oradan yorum bırakma şansı oluyor ama havale ile veya elden almayı tercih edenler de oluyor. Rica etsem, Kilpi ürünlerini alanlar buraya yorum bırakabilirler mi ürünler ve alışveriş deneyimleri ile ilgili? Böylece ürünleri aracısız almak isteyenlere bir fikir vermiş, benim için de referans sağlamış olursunuz :)

Teşekkürler hepinize :)

35 yorum:

  1. 1-2 Ay önce alışveriş yapmıştım Kilpi'den. Hiçbir aracı site olmadan direkt havale ile parayı göndermiş, beğendiklerimi söylemiştim ve sorun yaşamadan üstüne güzel hediyelerle istediklerim elime ulaşmıştı. Uzun zamandır yaptığım en keyifli ve güvenli alışverişlerden biriydi. Hiç şüpheniz olmasın, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim suspusningi, benim için de çok keyifli bir alışverişti kesinlikle :)

      Sil
  2. Aldıklarım dün elime ulaştı ^^ özellikle ejderime bakmaya doyamıyorum *.* banka hesabından aracısız havale ile gönderdim bende,ücretin ödenmesiyle de ürünüm kargolandı zaten...Saolsun yaptıklarını ayrıntılı bir şekilde fotoğraflayıp gösterdi, beğenmediğim noktaları sabırla değiştirdi (en çok ben uğraştırdım heralde ^^') ve beklediğimden de güzel oldular (arkadaşlar çalıyodu zor kurtardım u_u)...üstüne yanında çok güzel hediyeler de aldım :3 bu tarz seven arkadaşlarıma da doğum günü hediyesi aramakla uğraşmayacağım artık ^^ tekrardan teşekkürler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler güzel yorumun için L no Seigi; hepsini çok severek yaptım, güle güle kullan :)

      Sil
  3. Kafanızda canlandırdığınız o aksesuarı bi türlü bulamıyorsanız, çok doğru bi adrestesiniz :) Hayalimdeki kolye ve küpe takımı ancak bu kadar güzel yapılabilirdi... Sizinde hayalinizde kendinize özgü veya çok istediğiniz bi tasarım varsa, bence dışarlarda aramaktan vazgeçin, Kilpi'ye anlatın, o size yapsın ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler güzel yorumların için Mini, utandım ^^ Güzel günlerde kullanman dileğiyle :)

      Sil
  4. Çok başarılı çalışmaların var gerçekten en içten dileklerimle seni tebrik ediyorum. Senden aldığım yüzük ve kolyeden çok memnun kaldım. Güzel emeklerin için çok teşekkür ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, güle güle kullan :)

      Sil
  5. Ellerine emeğine sağlık :) Elden teslimatta hiç bir sorun yaşamadım, hayalimi, aklımdakini aktardım, düşündüğümden çok daha güzel bir tasarımla cicilerimi teslim aldım. Teşekkür ederim :)

    istediğim küpelerde ufak farklılıklar yaparak maharetli ellerinizle ve sürpriz hediyenizle çok mutlu ettiniz beni!

    Özel tasarım hediye istediğimizde başvuracağımız tek adres KİLPİ! tanıştığımıza da çok memnun oldum, burdan da kocaman öpüyorum sizi =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, beğendiğinize ve tanıştığımıza çok sevindim :) Güzel günlerde, keyifle kullanmanızı dilerim cicilerinizi ^^

      Sil
  6. Ürünü alalı neredeyse 1 ay oldu, öncelikle emeğine sağlık diyeyim :) sanırım dünyadaki en şirin ve el emeği göz nuru Aisaka Taiga figürü bende bulunuyor ^^ sipariş ederken "acaba hayal ettiğim gibi olacak mı" diye düşüncelerim vardı fakat Kilpi hayal ettiğimden çok daha güzelini bana sundu :) Çok teşekkürler Kilpi! :)

    YanıtlaSil
  7. Kilpi den bugun 3 tane kaderin penasi aldim. Gercekten oyle guzel ki hic calamadigim seyleri caldim kesinlikle sihirli olmali! Demek istedigim su ki bu siteden birsey begendiyseniz ve paraniz varsa hic tereddut etmeyin :)

    YanıtlaSil
  8. Kilpi den bugun 3 tane kaderin penasi aldim. Gercekten oyle guzel ki hic calamadigim seyleri caldim kesinlikle sihirli olmali! Demek istedigim su ki bu siteden birsey begendiyseniz ve paraniz varsa hic tereddut etmeyin :)

    YanıtlaSil
  9. Kilpi den bugun 3 tane kaderin penasi aldim. Gercekten oyle guzel ki hic calamadigim seyleri caldim kesinlikle sihirli olmali! Demek istedigim su ki bu siteden birsey begendiyseniz ve paraniz varsa hic tereddut etmeyin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 penaya 3 yorum olmuş, ne güzel :) Çok teşekkür ederim, çok sevindim penaların işe yaramasına! İçine sevgimi katıyorum ben o yüzden sihirliler :P Güle güle kullanın, müzik hayatınızda başarılar dilerim! :)

      Sil
  10. Aradığım tek şey koala ile ilgili bir aksesuardı yurtdışındaki sitelere kadar baktım ama bulamadım daha sonra karşıma kilpi design çıktı gerçekten çok şanslı hissettim kendimi özel tasarım koala anahtarlığım o adar şahaneydi ki arkadaşıma hediye ettiğimde söyleyecek söz bulamayıp gözlerinden yaş akıyordu kilpi design bize bu mutluluğu yaşattığı için teşekkür ediyorum hayalinizdeki aksesuara ulaşmanızı sağladığı için ve mükemmel bir başarıya imza attığı için tebrik ediyorum. Ayrıca size hemen dönüş yapması sürekli istediğiniz ürüne ulaşmak için irtibatta olması ve ödeme seçenekleriyle bir harika.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorumunuz için ne kadar teşekkür etsem azdır Cemre Hanım. İnanın duygulandım, yaptığım işi ve insanları mutlu etmeyi ne kadar sevdiğimi bir kez daha hatırladım :) Arkadaşınızın anahtarlığını keyifle, harika günlerde kullanması dileğimle. Teşekkür ve sevgiler, Nihan :)

      Sil
  11. nihan yine ben :) sevgilime özel bir hediye yapmak istiyordum ve figür yapabilecek birini arıyordum iyi ki kilpi yi farkettim hayalimdekinden daha bile güzel birşey çıktı karşıma :) sevgilim de bayıldı bende bayıldım :) herşey için çok teşekkür ederim. takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler güzel yorum için :) Mutluluklar dilerim! :)

      Sil
  12. Merhaba,ben ürünlerimi az önce teslim aldım ve çok mutlu oldum :) bu arada mikroboncuk hediyemde var :) Tırnak, manikür ve tırnak süsleme hastası olarak internette uzun zamandır aradığım ve bir türlü bulamadığım dotting tools ve fırçaları kilpi de buldum ve hemen sipariş verdim. Hiç bir sorun yaşamadan elime ulaştı :))) Kilpi'ye hızlı sipariş gönderimi ve hızlı geri dönüşleri içinde yarıca teşekkür ederim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler! Güzel günlerde, keyifle kullanmanızı dilerim :)

      Sil
  13. Esra & Ahmet Yasin Hazer4 Mart 2013 22:46

    Sevgili Nihan,
    Sana maille ulaştığım gün geciktirmeden cevapladığın,yoğun programına dahil ettiğin,sürekli olan değişikliklerimizi sabırla karşılayıp fikir verdiğin ve güzel bir iş çıkardığın için çok teşekkürler...
    Çekirdek ailemiz için LOTR figürü gercekten benzersiz ve özel bir hediye oldu.
    Minik Rüzgar'ın doğum gününe yetiştirdiğin ve kısıtlı imkanlarla hazırladığın şık paketi hemen açtırmayıp ucundan göstererek yorum istedik,hemen "ak ağaç" dediler:)Milyon kere uğrastıgın agac gerçekçi oldu yani:)Anne de "aaa aynı ben" dedi:)Yorumları iletmeye söz vermiştik yazalım:)
    Ayrıca yüzyüze tanısma imkanı bulduğumuz ve işinde bu kadar mükemmeliyetçi ve sorumluluk sahibi olduğun için de ayrıca memnun olduk...
    Emeğine ,ellerine sağlık...
    Sevgiyle,
    Esra&Ahmet Yasin Hazer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra Hanım figürün altına cevap yazmıştım ancak bunu yeni görüyorum, çok özür dilerim. Güzel yorumunuz için tekrar çok teşekkürler, ailenin twitter'daki yorumlarını da gördüm, nasıl mutlu oldum anlatamam :) Çok keyifli bir süreç oldu benim için de, teşekkür ederim, size ve eşinize selamlar, sevgiler :)

      Sil
  14. Kız arkadaşımın hayalindeki kolyeyi yapabilen tek yer çıktı Kilpi Desing, teşekkürler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahmet Bey çok teşekkür ederim, kız arkadaşınızın kolyesini güzel günlerde, keyifle kullanmasını dilerim :) Mutluluklar :)

      Sil
  15. Uzun uğraşlar sonucu Türkiye'de Sculpey Mold Maker ı bulabildiğim güzide insan sevgili Kilpi :)
    Müşterine karşı olan ilginden, titizliğinden çok memnun kaldım ve şu an gerçekten çok mutluyum :)

    Emeğine sağlık
    Bir sonraki alışverişimde görüşene kadar hoşçakal :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler yorumunuz için ^.^ Güle güle kullanın, görüşmek üzere :)

      Sil
  16. merhabalar, ben Nihan hanımdan dotting tool seti firca seti polimer kil ve de art dolllar icin sac aldım ve de sorunsuz bir sekilde elime ulastı cok guzel ozenle hazırlanmıs sekilde :) Nihan hanım ayrıca bana cok yardımcı oldu calısmalarım icin kendisine de cok tesekkur ediyorum cok memnun kaldım tekrar gorusmek uzere sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, çalışmalarınızda kolaylıklar :)

      Sil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  18. Merhabalar ^^
    Benim siparişim aslında istekleri biraz zorlasa da Kilpi Design bunun üstesinden geldi hemde çok başarılı bir şekilde. Ufak bir cam şişe içinde iki insan figürü istedim ve çıkan sonuç cidden çok güzeldi. Ne teslimatta nede fiyat konusunda bir aksilik yaşamadım. Kesinlikle kolay ve güvenli yoldan isteklerinize ulaşmanın yolu Kilpi'den geçiyor!! :) ~~~Ürünün yanında gelen hediyeler ise apayrı teşekkürler Kilpi ^.^

    YanıtlaSil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim :) Arkadaşınızın ve sizin beğenmenize çok sevindim, güzel günler getirmesi dileğiyle ;)

      Sevgiler,
      Nihan - Kilpi

      Sil
  19. Bir peri kizi kolyesine sahip olmak istedigimde aklima gelen ilk isimdi KILPI. Cok ozel istegimi seve seve yapan ve icine sevgisini katan sevgili Nihan hanim. Iyi ki sizi tanimisim... Mini minis,.zarif kolyeme aracisiz (kargoyu saymazsak :) ) ve sizin sihirli ellerinizden ulastigim icin cok sansliyim... Ve daima pesinde olacagim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Elif Hanım :) Sizinle tanışmak ve sizin ufak peri kızınını yapmak benim için çok keyiflidi, ben de takipte olacağım ;)

      Sil