17.5.12

Ejderhalar ve İksir Şişeleri





Güncelleme: Buradakilerin hepsi satılmıştır. Elimde olan, yeni yaptığım şeyler için şuraya bakabilirsiniz: Emeksensin

Ayrıca istediğiniz bir şey varsa sizin için özel olarak yapabilirim. Özel siparişleriniz için bana kilpidesign@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz :)


Şimdilik buradalar ama yarın emeksensin ve eleseri'nde de olacaklar. Burada yazdığım fiyatlar komisyonlu fiyatları; aracısız, havale ile veya elden buradaki fiyatları üzerinden %10 indirimli olarak alabilirsiniz :)



Baştan belirteyim bu ejderhalar tarafımdan tasarlanmış, hepsi polimer kilden, tamamen elle yapılmış, boyanmış ve verniklenmişlerdir. Şişelerin içindeki mika pigmentleri ile renklendirilmiş şeffaf reçinedir (resin) ve zamanla renk değiştirme, solma, sararma vb. yapmaz. Mika pigmentleri hafif bir ışıltı kattığından şişelerde çok hoş bir iksir görünümü var. Şişeler cam ve mantarları kuvvetli bir yapıştırıcı ile şişeye sabitlendi ve zincire takıldı. Zincirlerin hepsi uzun ancak isteğinize göre kısaltıp uzatabilirim, bunu için mesaj atmanız yeterli. Yine farklı renklerde ejderha istekleriniz olursa bana mesaj veya kilpidesign@gmail.com adresinden ulaşarak özel sipariş verebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa bana ulaşmaktan çekinmeyin :)



Önce ilk yaptığımdan başlayayım; kan kırmızısı tonlarında, yine kan kırmızısı resin ile doldurulmuş şişesiyle kızıl ejderha. Mika pigmentleri ile boyandı ve verniklendi; siyah zincire takıldı. Zincirin bayağı uzun, 80 cm civarında; isteğinize göre kısaltabilir veya uzatabilirim. Yüksekliği 3,5 - 4 cm, genişliği de 2,5 cm civarında. Fiyatı 45 TL. Aşağıda daha fazla dotoğrafını bulabilirsiniz:




Bu da yeşil ve altın tonlarında ejderha. Minyatür şişenin içinde altın tonlarında renklendirilmiş resin var; gözleri altın, gövdesi yeşil, kanatları ve dikenleri siyah. Zinciri füme ve uzunluğu yine 80 cm civarında; isteğe göre kısaltıp uzatabilirim. Bu ejderha diğerindne daha büyük, boyu 5,5 cm civarında, genişliği de 3 cm civarında. Fiyatı 55 TL. Satıldı :) Aşağıda diğer fotoğraflarını bulabilirsiniz:




 Bu da kırmızı ve bordo tonlarında yaptığım bir diğer ejderha. Şişenin içine kırmızı tonlarında renklendirdiğim reçine doldurdum ve füme rengi, uzun zincire taktım. Ejderhanın boyu yaklaşık 4,5 cm, eni de 4 cm. Fiyatı 55 TL, aşağıda ayrıntılı fotoğraflarını bulabilirsiniz. Satılmıştır :)








Bu da gümüş ve su yeşili tonlarında yaptığım bir diğer ejderha, diğerlerine göre daha sevimli oldu, yavru ejderha diyebiliriz belki. Şişe su yeşili tonlarında renklendirilmiş reçine ile dolduruldu ve gümüş rengi uzun zincire takıldı. Boyu 4, eni 3,5 cm civarında. Fiyatı 33 TL, diğer fotoğrafları da aşağıda:





Bu da daha önce yaptığım yavru ejderhalar gibi, profilden bir ejderha, ortasında yuvarlak bir ametist var. Mor tonlarında boyandı ve verniklendi, uzun siyah zincire takıldı. Boyu 4 - 4,5 , eni 2,5 - 3 cm civarında. Fiyatı 25 TL. Diğer fotoğrafları aşağıda:




Ve son olarak, sipariş üzerine yaptığım bir ejderha. Bunun da fotoğrafını daha önce paylaşmıştım ancak ayrıntılı fotoğrafları burada:






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder