17.5.12

Harikalar Diyarına Giriş Biletleriniz


Geçtiğimiz günlerde Alice in Wonderland / Alice Harikalar Diyarında temalı küpe ve kolyeler yapmıştım; tek tek fotoğraflaması bu güne kaldı :) İşte renklendirerek resin ile doldurduğum "Drink Me" etiketli minik şişeler ve hem Disney, hem de Tim Burton versiyonuna uygun olarak yaptığım, üzerinde "Eat Me" yazan kurabiyeler.


Güncelleme: Buradakilerin çoğu satılmıştır. Elimde olanlar için şuraya bakabilirsiniz: Emeksensin

Ayrıca istediğiniz bir şey varsa sizin için özel olarak yapabilirim. Özel siparişleriniz için bana kilpidesign@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz :)


Önce bir not; şişelerin içinde mika pigmentleri ile renklendirilmiş resin (şeffaf reçine) vardır ve zamanla renk değiştirme, sararma vb. yapmaz. Şişelerdeki etiketler polimer kilden yapılmış, yazılar elle yazılmıştır; zamanla bozulmaz, yağmurdan vs. etkilenmez. Ancak yine de bunları duşta ve yatarken çıkarmanızı tavsiye ederim. Herhangi bir sorunuz olursa kilpidesign@gmail.com adresine mail atabilirsiniz :)


Önce kolyelerle başlayalım. Biri büyük, diğeri daha küçük olmak üzere iki tane kolye yaptım; "Drink Me" etiketli şişe, "Eat Me" yazan kurabiye ve anahtardan oluşuyorlar. İkisinin de kurabiyeleri Disney (çizgi film) versiyonuna uygun, biri ısırılmış, diğeri ısırılmamış. İkisi de uzun (yaklaşık 80 cm) gümüş renkli, işlemeli, hoş bir zincire takıldılar; isteğe göre zincirleri kısaltacağım. Ayrıntılı bilgi ve fotoğraflar aşağıda :)


İlki büyük olan; şişe 3,5 cm uzunluğunda ve 1,5 cm genişliğinde, kurabiye 2,5 cm çapında, anahtar da 3 - 3,5 cm uzunluğunda. Zinciri yukarıda da belirttiğim gibi uzun, isteğinize göre kısaltabilirim. aşağıda bol bol fotoğrafı mevcut, üzerlerine tıklayarak ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz:




Bu da diğer kolyemiz, yine şişe, kurabiye ve anahtardan oluşuyor ama bu diğerinden daha küçük. Şişe 2,5 - 3m uzunluğunda ve 1 cm genişliğinde, kurabiyenin çapı 2 cm, anahtar da 3 cm uzunluğunda. Yine uzun gümüş renkli hoş bir zincire takılı, isteğe bağlı olarak kısaltacağım. aşağıda daha fazla fotoğraf bulabilirsiniz; 




Vee işte Alice Harikalar Diyarında küpeleri; teki "Drink Me" etiketli şişe ve diğer teki de "Eat Me" yazan kurabiye şeklinde. 4 çift, hem Disney çizgi filmindeki, hem de Tim Burton'ın filmindeki kurabiyeler şeklinde yaptım; ikisinin de hem ısırılmış, hem ısırlmamış halleri mevcut. Boyutları da 1,5 - 2,5 cm arasında değişiyor; yukarıda 1 YTL ile fotoğrafladım, boyutlarını karşılaştırabilirsiniz. Satıldılar. Aşağıda tek tek fotoğrafları mevcut :)






8 yorum:

  1. harika görünüyorlar ^^

    YanıtlaSil
  2. Hepsi de çok güzel görünüyor.Ayrıca stand da çok güzel ve şirin olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) evet stand da şirin oldu; bayağı bir karışıktı ama olsun :)

      Sil
  3. bu küçük şişeleri nerden alıyorsunuz??? bu arada hepsi çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  4. satıyor musunuz acaba eğer satıyorsanız alabilir miyim parası neyse verebilirim :)

    YanıtlaSil
  5. satıyor musunuz acaba eğer satıyorsanız alabilir miyim parası neyse verebilirim :)

    YanıtlaSil
  6. bu yaptıklarını nerde satıyosun acaba

    YanıtlaSil