5.11.12

Spirited Away - Haku & Chihiro Kolyeleri / Pendants



Hatırlar mısınız bilmem, bir zamanlar Spirited Away mumluğu yapmıştım. Çok beğenildi, kolyesi de istendi ama Haku'nun beyaz olması cinnet sebebi, sırtını tek tek yapması da çok uğraştırdığı için sürekli erteliyordum. Nihayet tatilde oturdum ve 3 tane yapmayı başarabildim :)

I made a Spirited Away tealight holder a long time ago. It became quite popular and many people asked for a jewellery version of it, but the unfortunate color (white!) and nature (individually made spikes!) of Haku made me postpone it for some time. Finally, I made it! Three of that, actually, all the better :)


İlki solda Chihiro, sağda Haku şeklinde. Polimer kilden, en minik detaylara dikkat ederek yapıldı ve kolye haline getirildi; Haku'nun sırtındaki turkuaz tüyler de görebileceğiniz üzere özenle, tek tek yapıldı. Boyu ve eni yaklaşık 3 cm civarında. :)

First one, with Chihiro on the left and Haku in the right, cuddling. It is sculpted out of polymer clay with great care; Haku's turquoise feathers are made one by one. It measures around 3 cm x 3 cm (1,2") with 70 cm (27,5 ") long silver toned chain :)





Burada da Chihiro sağda :) Yine yukarıdaki gibi: Polimer kilden, en minik detaylara dikkat ederek yapıldı ve kolye haline getirildi; Haku'nun sırtındaki turkuaz tüyler de görebileceğiniz üzere özenle, tek tek yapıldı. Boyu  4, eni de yaklaşık 3 cm civarında. Beyaz renkte, minik toplu zincire takıldı.  :)

And the second one :)  Similar to the one above: It is sculpted out of polymer clay with great care; Haku's turquoise feathers are made one by one. It measures around 4 cm (1,5") x 3 cm (1,2") with 52 cm (20,5 ") white ball chain :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder